drs. O.R.M. Wikkeling MBA

drs. O.R.M. Wikkeling MBA

Chirurg

BIG-nummer: 49032220701

Opleiding

1991 Artsexamen Rijksuniversiteit Utrecht

Specialisatie

1996 – 1998 St. Joseph Ziekenhuis (Maxima Medisch Centrum) te Veldhoven
1999 – 2001 UMC “St. Radboud” te Nijmegen.
2002 – 2003 Fellow Vaatchirurgie, St.Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg.
2003 – 2005 CHIVO Vaatchirurgie Academisch Ziekenhuis (MUMC) te Maastricht.2013 - 2015 VvAA Business School: MBA

Expertise

Werkzaam in Friesland sinds 2007

Vaat(chirurgische)zorg in haar volle omvang met aandachtsgebieden: Endo-vasculaire behandelingen, Pelvic Venous Disease, Diep Veneuze aandoeningen en chirurgie bij patiënten met lip -en lymfoedeem. Daarnaast voortrekker in Innovatieve zorg, e –en m-health.

Vak

Ik vind het fijn om naast (mede)menselijkheid en zorg te kunnen combineren met logisch nadenken en technische vaardigheden. Omdat het onmogelijk is alles van het gehele chirurgische vak goed up-to-date te houden te kunnen, hebben we de zorg verdeeld in ‘super specialisaties’. Ik ben gespecialiseerd in de vaatchirurgie en in chirurgie bij patiënten met lip -en lymfoedeem. Beide ‘super specialisaties’ vragen zorgvuldig en precies werk. Dat vind ik plezierig om te doen.

Wat ik ook erg mooi vind aan de vaatchirurgie, is het samen met de patiënt te beslissen wat het beste is. Soms moeten er grote beslissingen worden genomen. Het is dan heel goed om de mogelijkheden op een rij te zetten en samen met patiënt en familie de beste keuze en het verschil te kunnen maken.