Vacatures

 

Werken bij Heelkunde Friesland is uitdagend en veelzijdig!

Heelkunde Friesland bestaat uit 50 chirurgen werkzaam in de volle breedte van de chirurgie in 4 ziekenhuizen in Friesland en aanverwante poliklinieken. De Heelkunde Friesland Groep is een moderne organisatie dat de heelkundige zorg in Friesland heeft verenigd, heeft een professioneel bestuur en een eigen bedrijfsbureau.

Een club van ambitieuze chirurgen die dag en nacht zorg biedt op het hoogste niveau. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het verlenen van hoogwaardige pati├źntenzorg. Wij werken vaak op meerdere locaties en zijn gedifferentieerd in tenminste 1 aandachtsgebied.

Differentiatie is binnen onze organisatie ver doorgevoerd met subspecialismen als: bariatrische chirurgie, buikwandchirurgie, endocriene chirurgie, gastro-intestinale chirurgie, longchirurgie, oncologische chirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie. Naast de differentiaties dragen wij gezamenlijk zorg voor de algemene chirurgie.

Binnen de Heelkunde Friesland Groep is er ruimte voor een:

 

Vaatchirurg

Heelkunde Friesland is per direct op zoek naar een vaatchirurg voor de locatie Nij Smellinghe, in combinatie met werkzaamheden voor het MCL. De volledige vacature: Vacature vaatchirurg

 

Open sollicitatie

Om onze groei te bewerkstelligen komen we  altijd graag in contact met nieuwe mensen. Ben je ge├»nteresseerd of wil je meer informatie, neem contact met ons op via info@heelkundefriesland.nl