Vacatures

 

Werken bij Heelkunde Friesland is uitdagend en veelzijdig!

Heelkunde Friesland bestaat uit meer dan 40 chirurgen werkzaam in de volle breedte van de chirurgie in 4 ziekenhuizen in Friesland en aanverwante poliklinieken. De Heelkunde Friesland Groep is een moderne organisatie dat de heelkundige zorg in Friesland heeft verenigd, heeft een professioneel bestuur en een eigen bedrijfsbureau.

Een club van ambitieuze chirurgen die dag en nacht zorg biedt op het hoogste niveau. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg. Wij werken vaak op meerdere locaties en zijn gedifferentieerd in tenminste 1 aandachtsgebied.

Differentiatie is binnen onze organisatie ver doorgevoerd met subspecialismen als: bariatrische chirurgie, buikwandchirurgie, endocriene chirurgie, gastro-intestinale chirurgie, longchirurgie, oncologische chirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie. Naast de differentiaties dragen wij gezamenlijk zorg voor de algemene chirurgie.

In het kader van vervanging of uitbreiding, is er binnen het Heelkunde Friesland team ruimte voor:

 

Een Chirurgisch Ondersteuner

Heb jij chirurgische ambities en is werken op de OK of assisteren bij een operatie jouw droom studentenbaan? Dan is HFG baanbemiddeling op zoek naar jou!

Over Heelkunde Friesland Groep

Wij zijn een coöperatie bestaande uit bijna 50 chirurgen die werkzaam zijn in de 4 Friese ziekenhuizen. We constateren dat het grote personeelstekort in de zorg wachtlijsten en werkdruk veroorzaakt. Wij proberen dit probleem op te lossen door in chirurgie geïnteresseerde studenten in te zetten op de OK, waarbij we hen hierdoor een prachtige kans bieden ervaring op te doen tegen een goede verdienste.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het OK-team aan tafel bij chirurgische ingrepen. Hierbij wordt van je verwacht dat je bijvoorbeeld het bloed afzuigt, de wond openhoudt, de diathermie bedient en allerlei andere ondersteunende taken uitvoert om de chirurg en het OK-team te helpen.

Je komt te werken in dagdiensten op een van de ziekenhuislocaties in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek.

 

Wat bieden wij?

  • De unieke mogelijkheid om als geneeskunde student op een OK te werken en zo relevante ervaring op te doen voor de rest van je carrière wat je ook zal helpen om in opleiding te komen.
  • Een basis training Chirurgisch Ondersteuner waar je leert hoe te wassen, jas en handschoenen steriel aantrekken, hoe met steriliteit om te gaan en hoe je te gedragen op een OK.
  • Een passend uurloon.
  • We werken op basis van beschikbaarheid van de student. Je geeft dus zelf door wanneer je kunt en wilt werken.  

Wat vragen wij?

  • Aantoonbare chirurgische interesse.
  • Proactieve werkhouding met een goed besef dat je hier primair bent om te werken en in de slipstream hiervan dingen leert.
  • Ervaring op de OK of een soortgelijke basis OK training is een pré, maar geen vereiste.

Beschikbaarheid vanaf augustus/september 2022.

 Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan kun je een sollicitatiebrief en CV mailen naar: info@heelkundefriesland.nl

De deadline voor een sollicitatie is 7 augustus 2022.

 

Mocht je vragen over de vacature hebben, kun je contact opnemen via: 085 - 303 86 84

 

 

Wij detacheren talentvolle, hardwerkende geneeskunde studenten op de OK en bieden hen een buddy werkomgeving met één of meer van onze chirurgen.

 

 

Open sollicitatie

Om onze groei te bewerkstelligen komen we  altijd graag in contact met nieuwe mensen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem contact met ons op via info@heelkundefriesland.nl