Alle Friese chirurgen verenigd in één organisatie

   info@heelkundefriesland.nl  Henri Dunantweg 2, 8934 AD - Leeuwarden

HomeJaarverslag 2020 Heelkunde FrieslandNieuwsJaarverslag 2020 Heelkunde Friesland

Jaarverslag 2020 Heelkunde Friesland

Het jaar 2020 stond voor Heelkunde Friesland in het teken van Corona. Planbare ingrepen die uitstel kunnen verdragen werden niet of nauwelijks uitgevoerd. Noodzakelijke operaties werden uiteraard gedaan zoals oncologie, spoed en vaatchirurgie.

Tijdens lockdowns mochten onze chirurgen niet op meerdere ziekenhuislocaties werken en verminderde de capaciteit van poliklinieken, OK’s en verpleegafdelingen drastisch.

In alle Friese ziekenhuizen waren onze chirurgen betrokken bij op- en afschaling en hadden we een belangrijke bovenregionale rol in afstemming met ROAZ en AZNN. Veel chirurgen zijn ingezet op Corona-afdeling, SEH of zelfs de Intensive Care.

Kwaliteit en inzetbaarheid

Toenemende kwaliteitseisen en normeringen dragen bij aan verdere subspecialisatie van onze chirurgen. Door ons model, waarbij we inzetbaar zijn op meerdere locaties, kunnen we de expertise grotendeels blijven bieden en voldoen we aan gestelde normen. Daar waar dit nodig is zullen we de zorg concentreren, daar waar het kan zullen we de zorg dichtbij de klant aanbieden. Kwaliteit is hierbij leidend, evenals de behoefte van de Friese inwoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − acht =

Heelkunde Friesland is opgericht in 2014 en voortgekomen uit vier Friese chirurgische maatschappen.

CONTACT

MEDIA

© Copyright Heelkunde Friesland 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid

Gebouwd door: NEXT LEAD